Els dissabtes obrim El Rajol perquè puguis gaudir d'una vivència singular.

Vine a experimentar el plaer de crear amb les teves mans un objecte de terrissa, decorar-lo, practicar amb el torn ceràmic i conèixer el procés de producció de l'ofici de terrisser.

El taller té una durada de 3h, comencem a les 10 del matí i acabem a les 13h

Cal portar roba i calçat adient, aquesta activitat està pensada perquè gaudiu d'un matí manipulant argila. Tot i que disposem de devantals per evitar que us embruteu, us recomanem que porteu roba protectora i calçat còmode de casa.

Les peces que elaboreu tindran un procés d'assecament i cocció. Al cap de 15 dies ja podreu venir a recollir la vostra peça al taller o us la podem enviar per missatgeria (càrrec no inclòs en el preu de l'activitat).

Treballem amb grups reduïts de màxim 10 persones. El taller es farà efectiu a partir d'un mínim de 5 persones. Si sou un grup i voleu reservar un dissabte per vosaltres, ho podreu fer a partir de 5 persones.

Preu: 45€ / persona

20180301_174628
Sculpting
IMG_20180301_174256_400
Olla de barro en la cerámica
detalls 4
mans de nens

  Dissabtes ceràmics  

Un dissabte al taller

Vine a disfrutar d'una experiència singular. Un matí al taller per relaxar-te i experimentar l'art de la terrissa. Grups reduïts.

Cursos intensius d'estiu

olas
IMG_20200618_141040.jpg

Tècniques decoratives de baixa temperatura

Ideal per iniciats en la ceràmica. Experimentació amb engalbes, esmalts i textures. Amplitud de recursos i tècniques per aplicar a les vostres peces artístiques.

TallerIntroduccio-4.JPG

Introducció a l'escultura

Aprèn les tècniques bàsiques de construcció amb argila i explora el teu univers creatiu. Modelatge d'una peça escultòrica.

Tècniques decoratives de baixa temperatura

 

Durada del curs: 12 hores.

Calendari: 10, 11 i 12 d'agost de 9:30 a 1:30h.

Contingut:

Explicació de les característiques, propietats i diferències entre engalbes i esmalts.

Experimentació amb textures, impresions i incisions.

Experimentació amb engalbes i aplicació sobre peces ceràmiques: mishima, esgrafiat, superposicions, reserves, moca, marmolat.

Experimentació amb esmalts i aplicació sobre peces ceràmiques: corda seca, decoracions sotacoberta.

Coloració d'engalbes i el·laboració del vostre propi esmalt.

Peces finals: dos plats i un bol fets i decorats per vosaltres, més una àmplia col·lecció de mostres de les diferents tècniques de textura i coloració amb esmalts i engalbes.

Preu: 145 € . Tots els materials i cuites inclosos / descomptes per alumnes del taller anual. Places limitades a 8 participants.

Tot un calaix de sastre imprescindible per a interessats en aprendre un ventall ampli de tècniques decoratives aplicades a la ceràmica artística .

Introducció a l'escultura

 

Durada del curs: 12 hores.

Calendari: 26, 27 i 28 d'agost de 9:30 a 1:30h.

Contingut:

Observació i exploració de diferents formes, volums i textures.

Experimentació amb les tècniques de pessic, planxa i xurro.

Disseny i realització d'un gerro escultòric aplicant les tècniques apreses.

Acabats de les peces amb detalls i textures.
Tècniques de decoració per a peces escultòriques en monococció : pàtines, textures, aiguades amb òxids, engalbes brunyits.

Peça final: gerro escultòric.

Preu: 145 € . Tots els materials i cuites inclosos / descomptes per alumnes del taller anual. Places limitades a 8 participants.

Curs per a tots els nivells. Obriu una finestra a la vostra creativitat de ma de la Cécile Ribas, que us assessorarà i conduirà amb la tècnica que millor defineixi el vostre estil i personalitat.