Activitats per a escoles  

L'esperit pedagògic és un dels pilars d'El Rajol. Ens apassiona la difusió de l'artesania tant com les experiències creatives.

És per aquest motiu que obrim les nostres portes als centres d'ensenyament de primària i secundària.

Conscients del nou context educatiu, us hem preparat diverses activitats basades en el marc de les competències bàsiques, així com en les noves metodologies de treball, com són el treball cooperatiu, interdisciplinar i sobretot  participatiu.

Hem treballat amb la idea d'unir els àmbits artístic i de coneixement del medi, per desenvolupar unes activitats que conviden a la creativitat, la reflexió i l'aprenentatge.

Quan parlem de ceràmica, parlem de cultura, de patrimoni i d'història de la humanitat.

Mitjançant el fil conductor de la terrissa, la pròpia experimentació i la descoberta, els vostres alumnes viuran una experiència vinculada a un moment històric.

Descobrirem, jugarem, treballarem i ens embrutarem les mans mentre ens endinsem en un apassionant viatge per la història.

Les sessions tenen una durada d'una a 2'5 hores (depenent de l'activitat que escolliu). És recomanable venir amb roba adient per fer una activitat amb argila. Un cop acabada l'activitat, les peces produïdes tindran un procés d'assecament i cocció. A partir de 15 dies us les enviarem per missatgeria al vostre centre.

El nostre taller artesà està situat al costat de l'espai Roca Umbert - ciutat de les arts, i a 

pocs metres del centre històric de Granollers.

Contacteu-nos per a més informació sobre espais verds on poder anar a fer un descans i activitats complementàries per poder gaudir d'una sortida complerta.

 

C/ Aragó, 18
08402 Granollers
-Barcelona-
 
tlf:  615 04 82 93
coral.farin@elrajol.cat
  • ubicació
  • Instagram
  • Facebook
L'antiga Grècia

- C.M. / C.S. / 1r ESO -